Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fraţii Tate vor să scape de arestul la domiciliu | Ce spun instanţele

Fraţii Tate vor să scape de arestul la domiciliu | Ce spun instanţele

Milionarii britanici, Andrew şi Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane și viol, vor să scape de arestul la domiciliu şi solicită control judiciar. Procurorii au prelungit durata măsurii arestului la domiciliu pentru toți cei patru inculpați cu 30 zile.

Fraţii Tate vor să scape de arestul la domiciliu | Ce spun instanţele
Sursa foto: hepta
de Cristi Popovici    |    21 Apr 2023   •   18:55

Frații Andrew şi Tristan Tate și avocații lor au încercat să-i convingă astăzi pe judecători că măsura arestului la domiciliu nu se mai impune în cazul lor, motivând că au fost de bună credință în aceste 4 luni de când sunt cercetați penal şi că pot fi judecați mai deoparte în stare de libertate sub măsură controlului judiciar. 

De cealaltă parte, procurorii le-au cerut magistraților ca frații Tate să fie ținuți în continuare in arest la domiciliu, dat fiind gravitatea faptelor de care sunt acuzați, dar şi că sunt cetățeni străini şi ar putea părăsi țara, dacă sunt lăsați în libertate. 

Andrew şi Tristan Tate au stat în arestul central 3 luni, apoi în arest la domiciliu o lună într-un dosar în care sunt acuzați de constituirea unui grup organizat, trafic de persoane şi viol. 

Procurorii spun că cei doi fraţi au indus în eroare mai multe tinere, pe care le-ar fi obligat să apară în clipuri erotice pe care, mai apoi, le-ar fi comercializat pe internet. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ar fi acționat cu forța asupra fetelor care refuzau să facă parte din afacerea lor, mai spun procurorii. 

De cealaltă parte, frații Tate se declara nevinovați şi spun că sunt victimele unor abuzuri. 

La vila lor din Voluntari, frații Tate au fost vizitați, astăzi, de un grup de tineri veniți din Timișoara special pentru a-i susține pe cei doi. 

Între timp procurorii au prelungit durata măsurii arestului la domiciliu pentru toți cei patru inculpați în dosarul fraților Tate, cu 30 zile. În acest context, avocații fraților Tate au anunţat că vor face contestație şi vor solicita control judiciar. 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close