Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tone de gunoaie aruncate pe marginea drumului de românii care au plecat din ţară, la Nădlac

Tone de gunoaie aruncate pe marginea drumului de românii care au plecat din ţară, la Nădlac

Tone de gunoaie au rămas pe marginea drumului, în apropierea vămii Nădlac, după plecarea românilor către locurile de muncă din străinătate. Aşa se întâmplă în fiecare an, când, în preajma sărbătorilor, cozile la ieşirea din ţară sunt uriaşe. O parte dintre cei care aşteaptă să treacă graniţa aruncă din maşină gunoaiele. Sute de saci au fost adunaţi de administratorul drumului imediat după Crăciun şi la început de An Nou.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   19:40

Sticle de apă, bere, lapte, hârtii şi cutii de carton au fost aruncate în câmp, pe marginea drumului, în apropiere de vama Nădlac. Gunoaiele se întind pe zeci de metri, atât pe drumul ce duce către vamă, cât şi pe marginea autostrăzii, către Nădlac 2.

"Ăsta este nivelul de educaţie. Probabil că în străinătate nu fac la fel. Amenzile sunt mai mari acolo şi nu îşi permit", a declarat un bărbat care se afla în zonă.

Pentru angajaţii de la CNAIR care au în administrare şoselele ce duc spre vamă, munca începe imediat după sărbători. Deşeurile sunt adunate în saci, încărcate în remorci şi duse la tomberoanele din apropierea vămii.

Zeci de mii de lei plăteşte administratorul drumului către firma de salubrizare pentru gunoaiele aruncate la voia întâmplării.

"Au fost strânşi în această perioadă de sărbători circa 40-45 de saci de deşeuri. Traficul mai mare a fost pe autostrada A1, de unde s-au adunat 450 de saci în trei zile, între sărbători", a declarat Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al DRDP Timişoara.

Probleme nu au început în acest an. După revelion şi sărbători autorităţile sunt nevoite să cureţe după miile de români care pleacă în străinătate.

??????̆? ?̦? ?̂? ????: ⚠️ ?????? ?? ???? ???̦ ?? ?????! ⚠️ ?Containerele de colectare selectivă a deșeurilor amplasate...

Publicată de DRDP Timişoara pe Miercuri, 3 ianuarie 2024

×
Subiecte în articol: Vama Nadlac gunoaie DRDP Timişoara
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close