Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini cutremurătoare pe o şosea din India | Doi oameni au murit după ce maşinile în care se aflau au fost zdrobite de un bolovan uriaş

Imagini cutremurătoare pe o şosea din India | Doi oameni au murit după ce maşinile în care se aflau au fost zdrobite de un bolovan uriaş

Scene de groază pe o șosea din India. Trei mașini au fost zdrobite de un bolovan uriaș, desprins de pe un versant. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

de Claudia Popovici    |    07 Iul 2023   •   22:57

Incidentul a avut loc pe 4 iulie şi a fost surprins de camera de bord a unui șofer. La un moment dat se observă cum un bolovan uriaș se prăbușește din senin de pe un versant şi strivește pur şi simplu mașinile care așteptau în coloană pe o sosea din India. 

În urma impactului, trei maşini au fost serios avariate. Imediat, șoferii și pasagerii scăpați nevătămați au mers să acorde ajutor celor blocați în mașinile distruse. Din păcate impactul a fost fatal pentru două persoane. Alte trei persoane s-au ales cu răni grave.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close