Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Triplă sinucidere la Călăraşi. Două femei şi un bărbat, scoşi din Dunăre de pompieri

Triplă sinucidere la Călăraşi. Două femei şi un bărbat, scoşi din Dunăre de pompieri

Două femei şi un bărbat au încercat să se sinucidă la Călărași. Apelul la 112 a fost dat de un angajat la salubritate.

Triplă sinucidere la Călăraşi. Două femei şi un bărbat, scoşi din Dunăre de pompieri
Sursa foto: marinbadea.ro
de Cristi Popovici    |    07 Ian 2022   •   17:06

Potrivit IPJ Călărași, cele două femei şi bărbatul ar fi intrat de bună voie în brațul Borcea, în dreptul parcului central din Călărași, pentru a se sinucide. Este vorba de o mamă şi doi fraţi.

Apelul la 112 a fost dat de un angajat la salubritate.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Barbu Știrbei" Călărași. Cele două femei, de 47 şi 77 de ani, au fost scoase fără viaţă. Bărbatul în vârsta de 55 de ani a fost scos în stop cardio respirator şi transportat de urgenţă la spital în stare critică, cu şoc hipotermic sever.

Potrivit presei locale, cei trei erau cunoscuți cu afecțiuni psihice şi ar fi recurs la acest gest din disperare pentru că locuiau pe străzi după ce locuința le-a fost scoasă la vânzare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au fost mutați într-o locuință socială, formată din 2 camere, în cartierul 2 Moldoveni. Ulterior, au fost evacuați. Din 2017, dormeau pe străzi. Prima dată s-au poziționat pe canapelele din dreptul centrului de plăți RDS. Ulterior, s-au mutat pe strada București, în dreptul Băncii Românești.

La data de 8 octombrie 2017, cei trei au mai avut o tentativă de sinucidere. S-au aruncat în apele braţului Borcea, în dreptul fabricii Romply, după ce, în prealabil, au băut sodă caustică.

×
Subiecte în articol: sinucidere Dunare Calarasi
Parteneri
Fetiță găsită moartă, într-o pungă, la gunoi
x close