Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Turiștii care merg pe plaja din Tuzla se plâng că a început să semene cu cele din Mamaia. În special la prețuri

Turiștii care merg pe plaja din Tuzla se plâng că a început să semene cu cele din Mamaia. În special la prețuri

Turiștii care vor să se refugieze într-un loc liniștit, departe de civilizație, merg pe plaja din Tuzla atraşi de apa turcoaz și nisipul fin. Dar surpriza celor care nu au mai fost în ultimii 3 ani este foarte mare. Paradisul verde şi-a pierdut strălucirea de altă dată. Plaja pare copia uneia din Mamaia. Mai ales că şi preţurile sunt aliniate celor din staţiuni.

Turiștii care merg pe plaja din Tuzla se plâng că a început să semene cu cele din Mamaia. În special la prețuri
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    19 Aug 2021   •   18:55

Dintotdeauna, drumul către paradisul din Tuzla a fost unul prăfuit, ce parcă taie-n două plantațiile de floarea-soarelui din zonă. Cam 10 minute de mers cu mașina pe ulițe și ai ajuns fix acolo unde ai fi crezut că plaja este doar a ta. Doar că, surpriză: anul acesta plajele au fost mai aglomerate ca niciodată.

"Cred că sunt mulţi care pur şi simplu obosiţi de agresivitatea oraşului încearcă să evadeze, de exemplu e acolo un club care chipurile atrage turiştii dezamăgiţi de Mamaia.", spune un turist.

În ultimii ani, plajele din Tuzla au fost scoase la licitație de Apele Române, astfel că tot mai mulți investitori au prins gustul profitului. Şi iată cum, o plajă altădată sălbatică se poate transforma într o zonă comercială, pentru care nu există un plan concret de dezvoltare urbanistică.

Vacanţa în cort la Tuzla nu mai pare a fi la modă. Aici, şi preţurile s-au aliniat celor din staţiuni - 50 de lei un șezlong din plastic, iar o pernă ajunge chiar şi la 100 de lei în weekend.

Deasupra plajei, pe ulițele prăfuite, lângă vechile cherhanale cu pește proaspăt, au apărut și câteva tonete care potolesc foamea: hot-dog, shaorma și sandvișuri de toate felurile, evident – la preț de sezon.

×
Subiecte în articol: turiștii tuzla plajele Mamaia se plâng
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close