Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Aplicația care oferă turiștilor o listă cu toate atracțiile din destinația favorită

Aplicația care oferă turiștilor o listă cu toate atracțiile din destinația favorită

Turiștii care ajung în Harghita au la dispoziție o nouă aplicație care conține o listă cu toate obiectivele turistice din zonă.

Aplicația care oferă turiștilor o listă cu toate atracțiile din destinația favorită
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    12 Aug 2022   •   16:51

Astfel, cei aflați în vacanță care au venit să viziteze Salina Praid și nu știau că este închisă au acum numeroase alternative. Aplicația se numește Visit Harghita și este complet gratuită.

Pe lângă Salina Praid care este cel mai vizitat obiectiv din zonă, Harghita are multe de oferit turiștilor. Pe lista de atracții se numără ștrandul cu apă sărată din Praid, Canionul de Sare, Casa Fluturilor, Rezervația Naturală "Dealul Sării" sau Centrul Wellness din localitate. Puteți găsi informații despre toate acestea în aplicația mobilă Visit Harghita, cât și pe site-ul cu același nume.

Turistul găseste totul la un loc și simplu - acesta este avantajul aplicatiei.

De asemenea, turiștii sunt îndemnați să viziteze și obiective turistice sau naturale din împrejurimi, cum ar fi Rezervația Geologică Dealul Melcului din Corund, Muzeul de Aragonit, singurul din Europa, Statuia "Inima lui Isus", de pe Dealul Gordon sau Parcul Mini Transilvania din Odorheiu Secuiesc.

Multi turisti imi spun ca datorita acestei aplicatii au aflat si despre expozitia permantenta de aragonit.

În plus, celor care și-au programat vacanța în zonă li se recomandă și diverse activități precum olăritul sau prepararea faimosului kürtöskalacs. Salina Praid va rămâne însă închisă până la punerea în siguranță a căii de circulație, după ce o înfiltrație cu apă şi nămol a afectat galeria de acces în baza de tratament.

×
Subiecte în articol: Harghita Praid
Parteneri
Când trec românii la ora de iarnă 2023
x close