Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Pe litoralul românesc, în vizită, online. Marea, la doar un click distanță

Pe litoralul românesc, în vizită, online. Marea, la doar un click distanță

Sudul litoralul românesc este acum la un click distanță. Organizația de Management al Destinației Mangalia si primăria au lansat cea mai inovativă platformă online a litoralului românesc.

de Ioana Mircea    |    19 Ian 2024   •   17:19

Este vorba despre un tur virtual al stațiunilor Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn și Mangalia, unde turiștii pot vedea în detaliu cum arată hotelurile, dar și principalele puncte de atracție.

Site-ul visitmangalia.ro oferă posibilitatea unui virtual al tuturor stațiunilor care aparțin de Primăria Mangalia. Cu ajutorul acestei platforme turiștii vor putea să descopere stațiunile din sudul litoralului, hotelurile, punctele de atracție, zonele de interes public, înainte de a porni la drum. Totul prin intermediul laptopului, calculatorului, tabletei sau telefonului.

Citește și: Televizoare transparente și mașini zburătoare, prezentate la Consumer Electronics Show 2024, în Las Vegas

"Avem această platformă concepută ca o prezentare a bazei materiale din stațiunile Neptun, Jupiter, Venus și avem prezentarea obiectivelor turistice. Poate fi accesată ușor și cuprinde informații care dau detalii despre cum arată real structura hotelieră, ce grad de confort are", a declarat Dumitru Filip, președinte OMD Mangalia.

De asemenea, în sudul litoralului s-au făcut tot mai multe investiții în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea infrastructurii publice din stațiuni.

"Avem curaj să ne promovăm, să spunem că suntem pe harta de onoare a turismului românesc. Se dezvoltă Mangalia prin proiectele pe fonduri europene", a declarat Dragoș Angelescu, viceprimar Mangalia.

În ultimii ani stațiunile din sud au câștigat tot mai mult teren în fața celor din nord. Asta pentru că au ales să dezvolte mai mult conceputul de family și regimul all inclusive care le-au adus turiști pe tot parcursul săptămânii în timpul sezonului estival.

×
Subiecte în articol: litoral litoral românesc online
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close