Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Alertă dispariţie copil! Cosmin, un băiat de 13 ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!

Alertă dispariţie copil! Cosmin, un băiat de 13 ani, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!

Luca Ilie Cosmin, un băiat în vârstă de 13 ani, este căutat de Poliția din Suceava, după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert. Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112!

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2023   •   21:40

Polițiștii desfășoară activități de căutare a minorului Luca Ilie Cosmin de 13 ani, din municipiul Suceava, jud. Suceava care la data de 18.07.2023, în jurul orei 16:00 a plecat de la domiciliu fără reveni până în prezent.

Semnalmente: înălțime cca. 1,65-1,67 m, greutate 49 kg, ochi albaștri verzui, ten măsliniu, constituție atletică.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La momentul plecării minorul era îmbrăcat cu un tricou portocaliu, pantaloni scurți gri, adidași negri și purta un rucsac negru.

Toți cei care dețin date și informații cu privire la minorul căutat sunt rugați să apleze cea mai apropiată unitate de poliție sau să transmită datele prin SNUAU 112.

×
Subiecte în articol: copil disparut IPJ Suceava
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close