Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Câte operaţii estetice are Vladimir Putin | Analiza unui medic chirurg plastician

Câte operaţii estetice are Vladimir Putin | Analiza unui medic chirurg plastician

Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici chirurgi plasticieni din România, a comentat evoluția fizică a lui Vladimir Putin de-a lungul anilor şi a dezvăluit detalii importante despre personalitatea sa.

Câte operaţii estetice are Vladimir Putin | Analiza unui medic chirurg plastician
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    03 Mar 2022   •   00:06

Întrebată dacă Vladimir Putin are intervenții chirurgicale, Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici chirurgi plasticieni români, a spus:

"Cred că fiecare om din lumea acesta vede că înfățișarea lui Putin nu mai este aceeași . Se vede foarte clar că intervențiile chirurgicale chiar există.

Cred că sunt numeroase, dar nu asta este problema, doar că noi chirurgii esteticieni suntem la un moment dat şi un pic psihologi.

Nu o singură dată veneau pacienți la mine şi voiau din ce în ce mai multe intervenții, nu erau mulțumiți şi voiau tot timpul să modifice ceva în înfățișarea lor.

Văd foarte multe intervenții. Sunt intervenții seriate făcute de-a lungul anilor. Din fericire, pot să mă exprim şi din punctul acesta de vedere, fără a-mi încălca deontologia profesională.

Există o modificare psihică numită dismorfofobism (n.r tulburare dismorfică a corpului)  pe care noi, medicii chirurgi plasticieni încercăm să o recunoaștem la pacienți.

La unii o recunoaștem, la alții vedem că, de fapt, este doar o atingere a acestei laturi. Atunci când un pacient revine de mai multe ori nefiind mulţumit de înfățișarea pe care o are, dorind să schimbe şi ce a făcut a doua oară.

Asta înseamnă că există o tulburare la nivel psihic de nemulțumire faţă de propria persoană, uneori de neîncredere în propria persoană, astfel încât el nu se mai recunoaște şi vrea să-şi schimbe înfățișarea.

În momentul în care îmbătrânim trăsăturile feţei se modifică, iar țesuturile feţei se subțiază. Aici vedem altceva, vedem o încărcătură cu material a feţei personajului. 

Îngrășarea dă un alt fel de comportament la nivelul feţei şi a corpului. Trăsăturile lui s-au modificat. Trăsăturile lui arată o faţă buhăită, nu a unui om gras.

Este o a faţă a unui om care a depus mult lichid, poate şi de la injecțiile steroidice. (...)

Intervențiile sunt clar multe şi faliate. Buzele nu mai sunt aceleași, nu mai are niciun relief. Ochii lui erau ochi exoftalmici, acum fanta este foarte îngustă, asta înseamnă că clar au fost intervenții chirurgicale la nivelul pleoapelor.

Din punctul meu de vedere intervențiile la el sunt urâte. La urma urmei este dorinţa lui să facă lucrurile acestea. Problema este ce se află în spatele acestor intervenții.

Aceşti indivizi sunt nişte indivizi care sunt destul de atent studiați, unii dintre ei chiar au traume din copilărie, unii dintre ei au tendința de a fi perfecționiști şi de a călca peste foarte multe lucruri ", a explicat Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici chirurgi plasticieni din România la Sinteza Zilei de la Antena 3. 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close