Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ce scria fiica lui Cristian Boureanu, la vârsta de 7 ani, despre familia ei și Valentina Pelinel

Ce scria fiica lui Cristian Boureanu, la vârsta de 7 ani, despre familia ei și Valentina Pelinel

Ce scria fiica lui Cristian Boureanu, la vârsta de 7 ani, despre familia ei și Valentina Pelinel
Sursa foto: Foto: facebook/Cristian Boureanu
19 Sep 2016   •   09:29

Mama Ioanei Boureanu, de care fostul politician a divorțat în urmă cu mai bine de 11 ani, a dezvăluit, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, documente care trădează firea agresivă a fostului ei soț, precum și compuneri ale fiicei sale, care ilustrează situația tensionată a acestei familii.

Una dintre ele, scrisă de Ioana la vârsta de 7 ani, arată trauma prin care trecea copila încă de la o vârstă fragedă.

”Mama și familia. Mama țipă un pic la mine când fac lecții. Tata nu numai că țipă la mine, dar mă bate rău. Soția care s-a căsătorit cu el, Valentina, eu îi zic Beba. Tati s-a despărțit de mami. Valentina este și ea rea, dar mai puțin decât tati. Îmi place de ea, o iubesc, dar mai puțin decât pe mami. Pe tati îl iubesc mai puțin decât pe Valentina. Mami și Minnie, adică câinele meu, sunt cele mai bune cu mine în familie. Tati zice că ele nu sunt din familie, dar sunt. (…) Familia mea este aproape cea mai frumoasă. Îmi iubesc familia”, scria Ioana Boureanu, la numai 7 ani.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close