Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: "De toți acești neterminați ajunși la putere responsabil nu mai este PNL, ci Iohannis"

Dana Budeanu: "De toți acești neterminați ajunși la putere responsabil nu mai este PNL, ci Iohannis"

Dana Budeanu a comentat la Sinteza Zilei situația tragediilor din spitale, cel mai recent fiind incendiul de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, despre care ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a dat doar câteva detalii fugind de presă.

Dana Budeanu: "De toți acești neterminați ajunși la putere responsabil nu mai este PNL, ci Iohannis"
de Claudia Popovici    |    22 Iun 2021   •   22:52

În acest context, Dana Budeanu a apreciat că Ioana Mihăilă este doar o înlocuitoare a unui înlocuitor şi a ajuns la putere, alături de alţii, printr-o fraudă majoră.

„De toți acești neterminați aflați la putere responsabil nu mai este pe PNL-ul. După părerea mea, direct responsabil este președintele Iohannis.

Dumneavoastră ați chemat pe Nicușor Dan la Palatul Cotroceni ca să ne anunțați că o să fie primar. Vă rog frumos dumneavoastră să-l chemați pe Nicușor că nu are cine să îl sune că aștia se bat acolo pentru președinția PNL.

Deci sunați-vă argații ăștia pentru că dumneavoastră sunteți răspunzător că i-aţi adus la putere, că dacă nu erați dumneavoastră și dacă nu erau absolut toate structurile statului care şi-au dat concursul la aceste alegeri acești neterminați nu ajungeau la putere.

Ați adus la putere un neterminat care ne-a umplut de mizerie, de șobolani. Chemați la ordine domnule Iohannis! De ce nu-l sunați pe Nicușor Dan? De ce nu îi spuneți: ce faci mă, că mă reprezinți! V-ați plimbat cu el peste tot, deci aveți încredere în acest neterminat care se laudă că nu se spală pe păr!

Dacă tu nu te speli, cum să ai grijă de un oraș, dacă tu declari la televizor că tu nu te speli de pe cap.

Noi stăm în mizerie şi bătrânii mor cu zile! Dumneavoastră sunteți responsabil domnule Iohannis. Nu s-a făcut nimic! Totul este un dezastru", a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close