Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Răsturnare de situaţie în scandalul Şoşoacă-Goracci. Dovada sechestrării jurnaliştilor italieni

Răsturnare de situaţie în scandalul Şoşoacă-Goracci. Dovada sechestrării jurnaliştilor italieni

de Georgiana Adam    |    16 Dec 2021   •   22:27
Răsturnare de situaţie în scandalul Şoşoacă-Goracci. Dovada sechestrării jurnaliştilor italieni
Sursa foto: Antena 3

Lucia Goracci a oferit recent un interviu în Italia, la RAI 1, şi a vorbit despre scandalul cu familia Şoşoacă.

"Am mers pentru un interviu hotărât de comun acord în biroul unei senatoare no vax, al senatoarei no vax simbol, să zicem, al acelui front, foarte urmărită pe social media, într-o ţară în care două treimi din populaţie nu s-a vaccinat. În sfârşit, o temă care nu se putea omite.

Am început interviul meu, ea a scos un sac negru, lansând acuzaţii foarte grave la adresa guvernelor care gestionează pandemia.

Când am încercat să explic că sunt măsuri necesare şi inevitabile, ea m-a acuzat că sunt o ziaristă a guvernului", a spus Lucia Goracci.

Culmea, chiar Diana Şoşoacă le-a deschis uşa jurnaliştilor a căror identitate a pretins ulterior că nu o cunoaşte. Ziariştii de la RAI 1 au surprins momentul pe cameră.

Zâmbitoare, senatoarea le face semn să intre în cabinetul ei. 

Jurnaliştii italieni susţin că Diana Şoşoacă i-a sechestrat apoi în cabinetul ei de avocatură şi le-a cerut să şteargă tot ce au filmat.

Răsturnare de situaţie în scandalul Şoşoacă-Goracci. Dovada sechestrării jurnaliştilor italieni 

"Lucrul cu adevărat surprinzător şi care, într-un fel, este relevant, când situaţia i-a explodat în faţă, este că imaginea cea mai curată, chiar dacă nu centrată a agresiunii soţului ei se află în filmuleţul ei, pentru că eu îl aveam în faţă...mie mi-a căzut celularul şi se auzeau doar strigătele mele...ea este cea care l-a pus integral pe Facebook şi ne-a furnizat astfel şi ultima bucată care ne lipsea în sfârşit.

Poliţia ne-a cerut tot timpul acele imagini, care însă erau singura noastră apărare faţă de ceea ce susţinea ea", a mai spus jurnalista din Italia.

Jurnalista Lucia Goracci a povestit, la RAI 1, prin ce a trecut în biroul Dianei Şoşoacă. Iată interviul ei!

Scandalul a ajuns la cel mai înalt nivel. Ministrul de Externe al Italiei a cerut clarificări de la Guvernul României.

Premierul Nicolae Ciucă consideră inacceptabil incidentul.
 

×
Subiecte în articol: Lucia Goracci Diana Şoşoacă
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
x close