Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la ieșirea din sediul Secției 2 de Poliție. Ce le-a spus jurnaliștilor

Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la ieșirea din sediul Secției 2 de Poliție. Ce le-a spus jurnaliștilor

Imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, la ieșirea din sediul Secției 2 de Poliție. Ce le-a spus jurnaliștilor
12 Sep 2016   •   22:22

Fiica lui Cristian Boureanu a declarat, la ieșirea din sediul Secției 2 de Poliție, că tatăl ei obișnuia să o bată și că se ceartă des cu acesta, pentru că nu o lasă să stea în București cu mama ei.

Deși fata părea dornică să vorbească cu jurnaliștii, mama acestuia i-a cerut în mod repetat să nu mai spună nimic.

Mihai Gâdea a anunțat, la Sinteza Zilei, că cele două ar fi depus plângere împotriva fostului politician. Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost acuzat de propria fiica de agresiune. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost filmată când implora după ajutor. Poliţişti şi jandarmi au încercat să intervină. Fata le spunea că, dacă va ajunge acasă, va primi o bătaie cruntă.

La rândul său, Cristian Boureanu a sugerat, la ieșirea din Secția 2 de Poliție, că mama fiicei sale reprezintă un factor negativ în educația acesteia, arătând că, având custodie totală, își dorește să fixeze un program foarte clar de vizitare, iar fiica sa să intre într-un program normal de școală.

Declarațiile fostului politician au fost difuzate în direct, la Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Cristi Boureanu Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close