Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cum plănuiau interlopii din Timişoara să asasineze un jurnalist: "O să-l împuşcăm"

Cum plănuiau interlopii din Timişoara să asasineze un jurnalist: "O să-l împuşcăm"

În 2019 s-a pus la cale asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa, care făcuse dezvăluiri despre mafia drogurilor din Timişoara.

Cum plănuiau interlopii din Timişoara să asasineze un jurnalist: "O să-l împuşcăm"
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2022   •   23:00

Dragoş Boţa adusese dovezi despre nişte grupări care dominau Timişoara.

Din fericire pentru jurnalist, DIICOT a aflat la timp o parte din planul pus la cale de mafia din Timişoara şi a dejucat asasinatul.

Liderul interlop Lucian Boncu, despre Dragoş Boţa: „O să-l împușcăm”

Probele legate de planul de asasinare a jurnalistului Dragoș Boța, pus la care de Lucian Boncu, se regăsesc în înregistrările făcute de DIICOT în dosarul în care liderul interlop a fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină. 

O înregistrare făcută de DIICOT a fost difuzată marţi la Sinteza Zilei.

Indivizii vorbeau despre asasinare. Despre împușcarea jurnalistului Dragoș Boța, despre adresa lui şi mașina acestuia.

Boncu mai apare într-o înregistrare făcută de DIICOT, în 28 iunie 2019, în apartamentul său din Giroc, în dosarul traficului de cocaină, discutând cu „cârtița” sa din Poliția Timiș, Dragan Ilin, și cu prietena acestuia.

La un moment dat, Boncu a comentat ce auzea la televizor despre scandalul de la Caracal și le-a mărturisit celor doi: „Vrei să-ți zic ceva? Io, dacă io… vă zic personal. Dacă nu era poliția și legea așa să fie, eu cel puțin trei – patru morți aveam până acum, io. Pe Boța îl omoram sigur, pe Taloș îl omoram sigur, deja sunt doi morți. Nu că îl băteam, îl omoram și crede-mă că veneam și beam bere. N-am scupule, în viața mea n-am avut scrupule față de…”.
 

×
Subiecte în articol: interlopi Timisoara dragos bota
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close