Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Ipocrizia lui Vlad Voiculescu. De zece zile, medicii de la Institutul Oncologic cer cu disperare citostatice

Ipocrizia lui Vlad Voiculescu. De zece zile, medicii de la Institutul Oncologic cer cu disperare citostatice

de Gabriel Dano    |    21 Apr 2021   •   23:40
Ipocrizia lui Vlad Voiculescu. De zece zile, medicii de la Institutul Oncologic cer cu disperare citostatice
Sursa foto: hepta

O nouă dezvăluire-șoc, miercuri seară, la Sintea zilei. Mihai Gâdea a prezentat un document semnat de medicii de la Institutul Oncologic din Capitală prin care aceștia cer cu disperare medicamente ca să poată salva în continuare viețile celor care își pun ultimele speranțe în ei.

sursa: Antena 3/ Sinteza Zilei

"I s-a făcut o statuie domnului Vlad Voiculescu de către cei care știu pentru faptul că aduce citostatice în România. Ceea ce vă prezint în momentul de față este cutremurător: de zece zile, medicii de la Institutul Oncologic cer cu disperare medicamente pentru bolnavii de cancer.

Domnul Vlad Voiculescu, cel care aduce citostatice pe vremuri, când a ajuns ministru i-a lăsat pur și simplu în colaps. ATI-urilor li s-au tăiat 65%, la Institutul Oncologic nu mai sunt bani pentru bolnavii de cancer", a spus Mihai Gâdea.

"Situația este critică. Peste zece zile au trecut de când institutul nu mai are citostatice de bază, nu alte medicamente scumpe, pentru scheme de tratament pentru pacienți. Au anunțat din timp Ministerul Sănătății, pe domnul Vlad Voiculescu, în funcție încă atunci, și nu au primit niciun răspuns în acest sens.

Pentru că aici duce nepăsarea celor care au condus destinele Ministerului Sănătății, iar pacienții suferă. Astăzi m-a sunat o doamnă, mamă a șase copii, disperată că i se amână ședința de chimioterapie și cui rămân copilașii dumneai dacă moare", a spus Cezar Irimia (Federația Asociațiilor bolnavilor de cancer).

Reacția halucinantă a lui Vlad Voiculescu după dezvăluirea făcută de Antena 3

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a afirmat miercuri seară, după dezvăluirile făcute de Antena 3, că nu știa de situația de la Institutul Oncologic.

"Mă întrebați cumva dacă știam acum mai bine de o săptămână despre un document transmis astăzi? Nu, nu știam", a răspuns Vlad Voiculescu după ce a fost întrebat chiar pe pagina sa de Facebook despre situația revoltătoare din unitatea medicală.

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close