Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Mihai Gâdea, vești extraordinare pentru telespectatorii Antena 3! Abel se va muta în casa visurilor sale!

Mihai Gâdea, vești extraordinare pentru telespectatorii Antena 3! Abel se va muta în casa visurilor sale!

21 Iul 2019   •   22:30
Mihai Gâdea, vești extraordinare pentru telespectatorii Antena 3! Abel se va muta în casa visurilor sale!
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Abel este un băiețel de 11 ani din Jupâneşti, judeţul Gorj și până la această vârstă a trecut prin momente cumplite.

Copilul are mare nevoie de ajutor după ce tatăl său a fost ucis de un coleg de muncă, mama l-a părăsit și casa în care locuia cu bunica lui a fost mistuită de flăcările unui incendiu.

Abel este premiant. Mai mult, apropiaţii familiei spun că în casa distrusă de flăcări se afla şi o sumă importantă de bani, obţinută din vânzarea unei locuinţe de familie, în Bumbeşti Jiu.

Imediat după ce cazul său a fost prezentat de Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei" lucrurile au început să se schimbe în bine pentru Abel.

"Oamenii care se uită la această emisiune sunt unii de calitate. Sunt extraordinari! Sunt oameni care imediat s-au pus în acțiune și în câteva ore s-au strâns în contul bunicii o sumă importantă: un miliard o sută de milioane în lei vechi" a spus corespondentul Antena 3 Gabriela Mladin.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close