Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Preotul Cristi Călin, noi dezvăluiri tulburătoare despre scandalul în care este implicat deputatul Aurel Bălăşoiu şi înalte feţe bisericeşti

Preotul Cristi Călin, noi dezvăluiri tulburătoare despre scandalul în care este implicat deputatul Aurel Bălăşoiu şi înalte feţe bisericeşti

Fostul preot, Cristi Călin, care a provocat scandalul în care este implicat deputatul Aurel Bălăşoiu, a făcut noi dezvăluiri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2022   •   21:33

"Legat de acuzații, nu aş vrea să menționez aici pe cei care nu intră sub sfera legii penale. Este treaba lor, viaţa lor, nu mă privește pe mine.

În schimb, Constituția României şi legile sale precizează următoarele: în momentul în care cineva îţi spune sau tu ai cunoștințe de săvârşirea unor infracțiuni atunci tu ca cetăţean ești obligat prin lege să sesizezi organele competente în acest sens. Ceea ce am şi făcut printr-un denunț penal, adică act sexual cu un minor şi viol.

Vorbim despre un cler, un membru al sfântului Sinod, mai exact preasfințitul Visarion, episcopul ortodox al Episcopiei Tulcii.

ÎPS Teodosie nu a săvârșit fapte penale, dar a săvârșit fapte morale, care conform canoanelor Bisericii Ortodoxe Române şi al statutului de organizare şi funcționare al BOR nu cred că este ok.

În discuțiile mele pe care le-am avut cu domnul deputat mi-a povestit unele momente petrecute cu ÎPS Teodosie.

Îmi povestea că a petrecut ziua Înaltului, într-o locație din Bucureşti împreună cu şoferul său într-o casă care aparținea fostului prim-ministru Adrian Năstase.

Îmi povestea că dumnealui împreună cu şoferul a avut un moment, s-au sărutat, şi Înaltpresfinţitul i-a surprins şi ar fi devenit răzbunător. Mai departe mi-a trimis niște poze în care dumnealui apărea alături de acest tânăr.

Pozele le-a trimis tânărul deputatului şi erau în poziţii intime. Sunt capturi ale acestei conversații şi poze cu Înalt preasfințitul şi şoferul său.

Acest tânăr mi-a relatat următoarea situaţie la care el al fost supus. Îmi spune că atunci când era elev al seminarului Teologic din Tulcea preasfinția sa Visarion l-a invitat la a executa un masaj corporal.

În cadrul acestui masaj episcopul s-a oferit să îi facă apoi tânărului un masaj. În acest timpul masajului episcopul a profitat de moment oferindu-i acestui copil, împotriva voinței sale ceea ce s-ar numi viol. Şi l-a pus să jure pe Evanghelie că nu va spune nimănui.

După ce am primit această informare am solicitat probe", a spus fostul preot, Cristi Călin, care a denunțat mai multe acţiuni la care au participat mai mulți politicieni și fețe bisericești.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close