Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Profesorul Mircea Oprean, bătut la comanda finului său care este și asistent universitar

Profesorul Mircea Oprean, bătut la comanda finului său care este și asistent universitar

Profesorul Mircea Oprean, bătut la comanda finului său care este și asistent universitar
de M.Z.    |    06 Iul 2017   •   23:57

Detalii incredibile ies la iveală în cazul atacului la comandă asupra profesorului Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu.

Potrivit unor informații în exclusivitate difuzate la Antena 3, cel acuzat că ar fi comandat bătaia asupra lui Oprean este asistentul universitar Valerian Croitorescu, cel care este chiar finul profesorului. Croitorescu este a treia persoană implicată în acest caz.

Mircea Oprean a povestit, într-un interviu la emisiunea Sinteza Zilei, că l-a sprijinit pe colegul său Valerian Croitorescu, inclusiv pentru burse în străinătate, pentru a învăța, însă relația dintre ei s-a răcit anul trecut.

Totul s-a întâmplat când profesorul Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, spune că a descoperit că lucrările în baza cărora Valerian Croitorescu voia să obțină titlul de conferențiar universitar doctor erau copiate și a nu a putut să tacă.

”Am descoperit că avea două cărți copiate. (...) Cuvântul care îl definește este monstru. ”L-am trădat” că n-am fost parte la hoție... I-am botezat copilul. El nu m-a ales de naș pentru copil, pentru că mă iubea, ci se gândea să se mândrească cu mine. Acel copil e extraordinar și eu îi voi fi în continuare părinte spiritual”, a spus profesorul Mircea Oprean.

Mircea Oprean a precizat că el este nașul copilului pe care Valerian Croitorescu îl are cu Anemona Niculescu, de la trupa ASIA.

”Acest om (Valerian Croitorescu - n.r.) nu are ce căuta între oameni, în învățământ. El trebuie să fie la un spital de psihiatrie”, a mai spus profesorului Mircea Oprea.

Judecătoria sectorului 6 a emis joi mandate de arestare preventivă pe 30 de zile pentru Ion Paul Sandu şi Viorel Alexandru Chivu, suspectaţi că l-au bătut pe Mircea Oprean, fostul ginere al lui Ceauşescu, în timp ce se afla în incinta UPB - Facultatea de Transporturi

Acum, Valerian Croitorescu este cercetat în libertate pentru instigare la violență.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close