Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Prostituția în Italia: 55%, românce! Mărturia unei fete torturată să se prostitueze: „Mi-au tăiat carne de pe picior și au pus sare peste ea”

Prostituția în Italia: 55%, românce! Mărturia unei fete torturată să se prostitueze: „Mi-au tăiat carne de pe picior și au pus sare peste ea”

Prostituția în Italia: 55%, românce! Mărturia unei fete torturată să se prostitueze: „Mi-au tăiat carne de pe picior și au pus sare peste ea”
Sursa foto: sursă foto:.captură video rai.it
03 Oct 2019   •   22:57

Mihai Gâdea a prezentat la ”Sinteza Zilei”, un studiu de caz tulburător al româncelor care activează în rețelele de prostituție organizate pe teritoriul Italiei. Dintre 100.000 prostituate din Italia, 55% sunt românce, iar 37% dintre prostituatele din Italia sunt minore.

Conducătorii acestor rețele, denumiți popular pești nu afișează empatie sau compasiune față de prostituatele pe care le-au luat ”în sclavie”.

În reportajul realizat de televiziunea din Italia RAI, este detaliată situația prostituției din Italia cu precădere și accent pe peștii români și prostituatele românce. Un astfel de pește, poate câștiga între 20.000, chiar 30.000 euro pe lună, iar în condițiile în care nu are fete de vânzare împrumută de la ceilalți pești.

Toate fetele, în special minorele nu au nicio cale de a ieși din această rețea. Ele practic sunt captive, iar după spusele unui proxenet român ele sunt bătute dacă nu se supun, iar dacă încearcă să fugă nu au șanse de izbândă.

„Ne trimiteau în fiecare seară să facem mii de euro. În fiecare seară. Am încercat să scap, dar m-au prins și m-au bătut. M-au bătut de atâtea ori, încât nu mai țin minte. Viața mea a fost un infern. M-au legat de un copac într-o pădure în provincia Varesse. Mi-au tăiat carnea de pe picior și au pus sare peste ea”, a mărturisit Adelina, o tânără italiancă care a avut norocul să supraviețuiască.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei prostitutie romanca
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close