Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Stormy Daniels: "Este prima dată când mă confrunt direct cu o ameninţare cu moartea"

Stormy Daniels: "Este prima dată când mă confrunt direct cu o ameninţare cu moartea"

Stormy Daniels, actriţa de filme pentru adulţi care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu preşedintele american Donald Trump în 2006, a declarat că a fost ameninţată cu moartea.

Stormy Daniels: "Este prima dată când mă confrunt direct cu o ameninţare cu moartea"
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2023   •   21:57

"L-am văzut dezbrăcat, nu poate fi mai de speriat cu hainele pe el și după aceea ce am trecut cu Avennatti în ianuarie, știți, nu îmi e frică", a spus ea într-un interviu recent.

"Încă mă simt amorțită, încep să se așeze lucrurile acum dar nu într-un sens bun,  doar trec prin niște stări pe care le am în ultimele ore.

Toate platformele, social-media în mod evident, ştiți ce spun, precum emailuri și telefoane. Aș spune că numărul de intensitate este aproape același ca prima dată ca și număr. A fost multă agresivitate prima dată, dar acum este cu mult mai multă violență.

Prima dată mi-au zis că sunt o profitoare, curvă, târfă - știi, mincinoasă, orice, dar de data asta e: "Te voi ucide!"

Stormy Daniels spune că se teme pentru viaţa sa

"O parte din mine ezită să spună asta, pentru că nu vreau să arăt așa ceva, nu vreau sânge în apă, ceva care să încurajeze rechinii, dar aș spune că este prima dată când mă confrunt direct cu o amenințare cu moartea sau cu sute de amenințări.

Este de speriat pentru că însuși Trump incită la violență, încurajează așa ceva și nu i se întâmplă nimic.

Citeşte şi: Primele imagini cu Donald Trump la Parchetul din Manhattan. El urmează să fie prezentat instanţei

Nu îmi este frică de el sau de autorităţi, dar e nevoie doar de un suporter nebun care crede că îndeplineşte o misiune de la Dumnezeu sau că protejează democraţia", a mai declarat ea.

"Mă uit doar la câteva lucruri care au venit în ultimele două ore şi sunt cu mult mai violente şi mai explicite", a adăugat Stormy Daniels.

Vă amintim că Donald Trump a fost sub acuzare pentru că ar fi cumpărat tăcerea fostei actriţe porno Stormy Daniels înaintea alegerilor din 2016.

Trump consideră inculparea un act de persecuţie politică împotriva lui şi o încercare de a-i diminua şansele la alegerile prezidenţiale de anul viitor, când el ar dori să candideze din nou.

×
Subiecte în articol: Stormy Daniels Donald Trump
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close