Antena 3 CNN Actualitate Tragedia de la Caracal. Polițiștii aveau de verificat doar 40 de case, dacă foloseau indicațiile Alexandrei și harta STS!

Tragedia de la Caracal. Polițiștii aveau de verificat doar 40 de case, dacă foloseau indicațiile Alexandrei și harta STS!

Tragedia de la Caracal. Polițiștii aveau de verificat doar 40 de case, dacă foloseau indicațiile Alexandrei și harta STS!
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
11 Aug 2019   •   21:10

Răzvan Dumitrescu a prezentat la  Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv o hartă care ar fi putut reprezenta un punct coroborat în ancheta de la Caracal, dacă  autoritățile ar fi pus de la bun început,  cap la cap informațiile primite în dimineața zilei de joi. În acest fel polițiștii puteau ajunge la locuința lui Dincă înainte de întoarcerea acestuia.

După publicarea mesajelor dintre comisarul Alexe și șeful grupării Rădoi, de către Libertatea, responsabilii din MAI au început să analizeze mișcările din acea zi făcute de poliție. Una dintre descoperiri este stupefiantă. Alexandra rostește cuvântul Bold de trei ori, în două convorbiri separate. Bold este numele unui cartier din orașul Caracal.

Singura intersecție a zonei Bold cu arealul STS este chiar la capătul străzii Craiovei, foarte aproape de locul unde era casa lui Gheorghe Dincă, scrie publicația Libertatea.

Dacă acel sector de cerc al STS era suprapus cu informația de la Alexandra, aceea că răpitorul a dus-o cu mașina ”pe lângă dig” și ”în Bold”, rezultă o singură bucată a cartierului Bold pe care polițiștii ar fi trebuit să o verifice. Mai clar, aproximativ 40 de case de-o parte și de alta a drumului de la ieșirea din Caracal, pe strada Craiovei, acolo unde este locuința lui Dincă.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Gheorghe Dincă alexandra
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close