Antena 3 CNN Externe Columbia. Un bărbat a devenit erou naţional după ce a salvat mai mulţi oameni surprinşi de o viitură puternică (VIDEO)

Columbia. Un bărbat a devenit erou naţional după ce a salvat mai mulţi oameni surprinşi de o viitură puternică (VIDEO)

Columbia. Un bărbat a devenit erou naţional după ce a salvat mai mulţi oameni surprinşi de o viitură puternică (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Aug 2010   •   23:34

Momente dramatice în Columbia. Un cameraman amator a surprins momentele în care un bărbat şi-a riscat viaţa pentru a salva mai mulţi oameni surprinşi de o viitură. Totul s-a întâmplat cu câteva secunde înainte ca maşina în care erau să fie luată de ape.

Momentele dramatice în care un columbian a sărit în ajutorul unor femei surprinse de o viitură într-un taxi au fost surprinse de un cameraman amator. Salvatorul nu pare să aibă pic de teamă pentru propria viaţă şi se luptă pentru a le sări în ajutor oamenilor din maşină. Deşi era cât pe ce să fie luat de ape, bărbatul nu se dă bătut şi intră din nou ca să înfrunte viitura.

Imediat după ce a salvat-o pe a doua femeie, bărbatul s-a întors să-l ia şi pe şoferul taxiului. Prea târziu însă.

Bărbatul a fost salvat în ultima clipă de pompierii care se aflau câţiva metri mai jos. După ce imaginile au ajuns pe internet, salvatorul a devenit erou în Columbia.

Viiturile din nordul ţări au dus la moartea unei columbience. Femeia a murit electrocutată după ce un stâlp de înaltă tensiune a fost doborât de ape.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Columbia viitura ape pompieri
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close