Antena 3 CNN Externe Diaspora Crima care a îngrozit Italia: O mamă româncă și-ar fi ucis fiul cu handicap sever, lăsându-l sub soarele arzător ore întregi

Crima care a îngrozit Italia: O mamă româncă și-ar fi ucis fiul cu handicap sever, lăsându-l sub soarele arzător ore întregi

O româncă de 45 de ani și-ar fi lăsat fiul bolnav mintal, în vârstă de 14 ani, sub soarele arzător ore în șir, provocându-i decesul. Aceasta este acum în arest, conform La Stampa.

Crima care a îngrozit Italia: O mamă româncă și-ar fi ucis fiul cu handicap sever, lăsându-l sub soarele arzător ore întregi
Sursa foto: Hepta
de Alexandru Negrici    |    19 Aug 2021   •   23:05

Evenimentul s-a petrecut în zona Catanese, din Italia. Românca l-ar fi dus pe băiat în patul său de acasă și ar fi cerut ajutor, fără să menționeze cele întâmplate. 

Totuși, în urma autopsiei, s-a stabilit că băiatul a murit din cauza expunerii excesive la căldură, iar mama acestuia este în arest, conform știridiaspora.ro.

Și-a lăsat fiul tetraplegic în soare ore întregi, provocându-i moartea. Ipoteza parchetului este că femeia și-a lăsat fiul tetraplegic în soare ore întregi, provocându-i moartea, conform știridiaspora.ro.

Potrivit parchetului, "suspecta, în calitate de părinte, și-a abandonat fiul în vârstă de 14 ani, pe care îl avea în custodie exclusivă (de fapt, tatăl decedase), o persoană incapabilă să se întrețină singură din cauza unor afecțiuni psihice și fizice, întrucât suferea de tetrapareză spastică și retard mintal sever; fapta sa ar fi constat în lăsarea minorului expus în mod prelungit la razele soarelui pentru o perioadă considerabilă de timp, ceea ce a dus la decesul acestuia".

Potrivit reconstituirii carabinierilor, femeia a cerut ajutor la cel puțin 36 de ore după moartea fiului ei, al cărui cadavru a fost găsit de oamenii legii în patul său, într-o cameră cu aerul condiționat pornit.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close