Antena 3 CNN Externe Diaspora Mai mulți români au luat cu asalt o secție de poliție pentru a elibera un pedofil care ar fi violat un băiețel de 4 ani, în Germania

Mai mulți români au luat cu asalt o secție de poliție pentru a elibera un pedofil care ar fi violat un băiețel de 4 ani, în Germania

Mai mulți români au luat cu asalt o secție de poliție din Bavaria pentru a elibera un tânăr de 22 de ani acuzat pentru agresarea sexuală a unui minor.

Mai mulți români au luat cu asalt o secție de poliție pentru a elibera un pedofil care ar fi violat un băiețel de 4 ani, în Germania
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    10 Aug 2021   •   22:27

Un grup de români a luat cu asalt o secție de poliție din orașul german Miesbach, din landul Bavaria.

Scandalagii care au și bătut un polițist susțin ca tânărul este curat ca lacrima și că a fost comis un abuz, iar martorul care a văzut agresiunea sexuală minte.

Potrivit publicației Merkur.de, incidentul s-a petrecut marți și a fost nevoie de intervenția forțelor speciale de ordine pentru a dispersa mulțimea agresivă. 

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost arestat luni, fiind acuzat că a agresat sexual un băiețel de 4 ani, într-o toaletă publică. 

Potrivit oamenilor legii, bărbatul este în arest provizoriu, pe baza probelor aduse de un martor martor.

Aproximativ 20-25 de apropiați ai presupusului agresor au mers la secția de poliție locală și au încercat să-l elibereze pe tânăr.

Conform unui purtător de cuvânt al poliției, românii au fost "foarte agresivi” și au luat cu asalt secția de poliție. 

Scandalagii au aruncat cu pietre și pantofi și în încercarea de-al elibera pe tânăr au smuls ușa secției din balamale și au aruncat-o. 

Agenții au răspuns spray de piper și bastoane, câțiva dintre atacatori fiind răniți. 

Un ofițer de poliție a primit, de asemenea, un pumn în față.

Forțele de poliție au fost suplimentate, fiind ridicat în aer și un elicopter pentru a-i urmări pe atacatorii care au încercat să fugă cu mașinile, conform știridiaspora.ro.    

Românul a rămas în custodia autorităților, urmând să fie prezentat unui judecător, în cadrul procesului în care este acuzat de pedofilie.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close