Antena 3 Externe Diaspora Doi soţi români mergeau la furat cu tot cu copil, în Italia, însă poliţiştii le-au întins o cursă

Doi soţi români mergeau la furat cu tot cu copil, în Italia, însă poliţiştii le-au întins o cursă

de Alexandru Negrici    |    21 Aug 2021   •   16:29
Doi soţi români mergeau la furat cu tot cu copil, în Italia, însă poliţiştii le-au întins o cursă
Sursa foto: Hepta

O româncă în vârstă de 41 de ani și soțul acesteia sunt cercetați de polițiști, după ce au jefuit un bătrân, în vârstă de 73 de ani, din comuna Capriolo, provincia Brescia, conform bresciatoday.it.

Scena jafului a fost observată de un ofițer al poliției locale, iar momentul în care românca a smuls lănțișorul de aur de la gâtul bătrânului a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în zonă.  

Agenții de la Polția Verbania urmăreau, de ceva timp, niște hoți, care activau în tot nordul Italiei, printre care se afla și românca, conform știridiaspora.ro.

Odată ce camerele de supraveghere din comuna Capriolo au interceptat plăcuța de înmatriculare a mașinii cu care se deplasau infractorii, alarma s-a declanșat. 

Un polițist local era deja la datorie în Piazza Mercato, așteptând hoții, care nu au întârziat să apară. 

Femeia, de origine română, s-a apropiat de un localnic, în vârstă de 73 de ani și i-a sustras cu îndemânare lanțul de aur, fără ca el să observe.

Cu prada în mână, femeia a ajuns la soțul ei, care o aștepta într-o mașină cu un minor, iar apoi s-au făcut nevăzuți. 

Poliția Judiciară a Cartierului General al Poliției Verbania a reușit în cele din urmă sî îi urmărească până la domiciliul acestora din Paderno Dugnano, provincia Milano. 

Hoții au fost opriți înainte de a intra în casă, iar, în mașina românilor, polițiștii au găsit lanțul de aur furat.

În timpul perchezițiilor, agenții de poliție au găsit în casa românilor 4.000 de euro în numerar și diverse obiecte valoroase. 

În timp ce copilul a fost plasat în grija rudelor, cei doi români au fost arestați.

Românii au fost arestați, iar minorul a fost plasat în grija rudelor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close