Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Italia. Niciun cumpărător nu a intervenit pentru a o ajuta

O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Italia. Niciun cumpărător nu a intervenit pentru a o ajuta

O româncă stabilită în Italia a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de către un necunoscut, potrivit varesenews.it.

O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Italia. Niciun cumpărător nu a intervenit pentru a o ajuta
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    24 Aug 2021   •   23:49

Incidentul s-a produs sâmbătă, în localitatea Gallarate, din regiunea Lombardia. 

Femeia era la cumpărături în momentul în care un necunoscut s-a apropiat de ea şi a început să îi facă avansuri și să o hărțuiască. 

Pentru că aceasta l-a refuzat, individul periculos a urmărit-o până la casele de marcat şi a început să o lovească cu pumnii. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deşi erau mai mulţi oameni în magazin nimeni nu a intervenit să o ajute, ba dimpotrivă oamenii au trecut impasibili pe lângă. 

Abia după ce agresorul a fugit, un angajat a sunat la numărul pentru situații de urgență şi românca a fost transportată la spital.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au stat de vorbă cu martorii şi au găsit mai multe probe, printre care şi ceasul agresorului, care cel mai probabil i-a căzut în timp ce o lovea pe româncă.

"Am cerut să se ia măsuri atât împotriva agresorului, cât şi împotriva reprezentanţilor respectivului supermarket. Clienta mea a cerut ajutorul angajaţilor de la casa. Aceştia i-au chemat pe cei care se ocupă cu paza şi cu toate acestea nimeni nu a intervenit.", a declarat avocatul femeii, informează știridiaspora.ro conform sursei citate.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close