Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a încercat să-și omoare soțul împreună cu iubitul său elvețian. Îi punea doze mari de paracetamol în mâncare. Cum s-a aflat totul

O româncă a încercat să-și omoare soțul împreună cu iubitul său elvețian. Îi punea doze mari de paracetamol în mâncare. Cum s-a aflat totul

O româncă și iubitul său au încercat să-l ucidă pe soțul femeii, punându-i medicamente în mâncare.

O româncă a încercat să-și omoare soțul împreună cu iubitul său elvețian. Îi punea doze mari de paracetamol în mâncare. Cum s-a aflat totul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Mai 2020   •   11:50

Potrivit stiridiaspora.ro, între lunile mai și august 2016, cei doi i-au pus sute de pastile de paracetamol în mâncare soțului femeii, timp de luni de zile. Profitând de faptul că bărbatul obișnuia să ia aceste pastile, cei doi i-au mărit doza, pentru a-l ucide.

Analiza firelor de păr a demonstrat anchetatorilor că soțul româncei avea în corp doze mult mai mari de paracetamol decât cele pe care le lua voluntar.

Curtea a avut ca dovezi și mesajele de whatsapp dintre româncă și amantul ei, în care vorbeau des despre uciderea soțului și paracetamolul pus acestuia în mâncare.

Românca, în vârstă de 38 de ani la momentul producereii faptelor, și iubitul ei elvețian, de 45 de ani atunci, au fost condamnați pentru tentativa de otrăvire a soțului. Ea a primit o condamnare de 9 ani și 7 luni de închisoare, iar amantul ei 10 ani.

Soțul otrăvit a supraviețuit, însă a murit în urma unui atac de cord în timpul procesului din prima instanță, în decembrie 2017, în fața Tribunalului Penal din Zug.

 

×
Subiecte în articol: romanca tentativa de crima
Parteneri
Compania care a calculat greşit salariile angajaţilor timp de 13 ani
x close