Antena 3 CNN Externe Diaspora O tânără de 20 de ani din România și-a găsit sfârșitul în Italia. Ce i-au găsit polițiștii în mână

O tânără de 20 de ani din România și-a găsit sfârșitul în Italia. Ce i-au găsit polițiștii în mână

O tânără de 20 de ani din România și-a găsit sfârșitul în Italia. Ce i-au găsit polițiștii în mână
Sursa foto: Foto: Wikipedia
11 Sep 2017   •   19:18

O tânără de 20 de ani din România și-a găsit sfârșitul în Italia, după ce a fost lovită în plin de o mașină. Fata plecase să își viziteze iubitul.

Fata a fost spulberată de o mașină, pe o stradă dintr-o localitate din nordul Peninsulei. A murit la spital, din cauza rănilor grave. Potrivit presei italiene, Diana Gabriela Mateianu era în vizită la logodnicul ei, un român care e stabilit în localitatea Valmadrera. Peste doar câteva zile, tânăra de 20 de ani, originară din Botoșani, urma să revină în România, scrie Observator.tv.

Polițiștii italieni spun că fata a traversat strada, pentru a ajunge la magazinul unei benzinării, foarte probabil, ca să cumpere țigări. Nu s-a asigurat și a fost lovită în plin de o furgonetă. Șoferul, un italian, spune că nu a avut timp să reacționeze. Echipajele de la ambulanță au venit la locul tragediei și au găsit-o pe româncă în stare foarte gravă. Fata încă ținea în mână bancnota cu care voia să cumpere țigări, spun ziarele locale.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close