Antena 3 CNN Externe Diaspora Român abandonat de șoferul de autocar la marginea unei autostrăzi din Germania, găsit inconștient după câteva ore. Poliţia caută martori

Român abandonat de șoferul de autocar la marginea unei autostrăzi din Germania, găsit inconștient după câteva ore. Poliţia caută martori

Un tânăr din România a fost abandonat de şoferul de autocar, tot român, la marginea unei autostrăzi din Germania.

Român abandonat de șoferul de autocar la marginea unei autostrăzi din Germania, găsit inconștient după câteva ore. Poliţia caută martori
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2022   •   14:08

Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, lângă Passau, iar șoferul de autocar s-a ales cu dosar de urmărire penală, potrivit stiridiaspora.ro.

Presa germană scrie că pasagerul, un tânăr de 32 de ani, a coborât din autocar, la marginea autostrăzii A3, în apropierea unui popas. Șoferul a urcat apoi la volan și a demarat în trombă. 

Poliția a fost anunțată seara, în jurul orei 22:45, printr-un apel la numărul de urgențe, că un bărbat zăcea inconștient în apropierea pompelor de benzină. 

Când primul echipaj a sosit la fața locului, s-a constatat că bărbatul era beat și intrase deja în hipotermie şi nu mai putea răspunde la întrebări. 

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care șoferul de autobuz nu a mai vrut să-și transporte pasagerul.

Martorii incidentului sunt rugați de poliție să contacteze poliția rutieră Passau la numărul de telefon: 0851/9511-5021.

×
Subiecte în articol: Germania autocar
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close