Antena 3 CNN Externe Diaspora Telenovelă românească în Italia: Un român, prins în timp ce se iubea cu soția vărului său, într-o cameră de hotel

Telenovelă românească în Italia: Un român, prins în timp ce se iubea cu soția vărului său, într-o cameră de hotel

Telenovelă românească în Italia: Un român din Treviso se afla într-o cameră de hotel cu soția vărului său, atunci când carabinierii au intrat peste ei, pentru a-l aresta pe bărbat.

Telenovelă românească în Italia: Un român, prins în timp ce se iubea cu soția vărului său, într-o cameră de hotel
Sursa foto: Pixabay
de Gabriel Dano    |    08 Iul 2022   •   17:38

Cei doi au fost găsiți de autorități, după ce s-au cazat într-un hotel din localitatea Spresiano, provincia italiană Treviso. Pentru că hotelierii sunt obligați prin lege să declare la Poliție datele personale ale oaspeților oamenilor legii nu le-a fost greu să îi depisteze. 30 de polițiști au dat năvala pentru a-l sălta pe român.

Bărbatul a fost arestat pe motiv că este căutat în toată Europa pentru două jafuri armate comise în Austria, scrie Cancan. Acuzatul a stat circa zece zile la închisoare înainte ca avocatul său să reușească să demonstreze că era nevinovat, de fapt, și că cineva i-a clonat identitatea pentru a folosi-o în scopuri ilegale.

Iar acel „cineva”, s-a dovedit ulterior, verișorul bărbatului, care nu numai că-i semăna fizic, dar aveau și același tatuaj pe brațul stâng. Acesta a reușit să fure datele de pe cartea de identitate a acestuia în trecut, în timpul unei vizite în locuința sa.

Românul a fost eliberat din închisoare, iar oamenii legii au reușit chiar și să-l aresteze pe adevăratul infractor. Mai rămâne însă o problemă: amorezul este însurat și cu copii, iar femeia cu care se afla era chiar soția vărului său, care îi era amantă. Acum, românul va trebui să dea explicații soției sale, scrie TrevisoToday.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close