Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a murit în Italia, după ce soţul a abandonat-o pe autostradă. Ce a scris femeia în ultima postare pe Facebook

O româncă a murit în Italia, după ce soţul a abandonat-o pe autostradă. Ce a scris femeia în ultima postare pe Facebook

O româncă a murit în Italia, după ce soţul a abandonat-o pe autostradă. Ce a scris femeia în ultima postare pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Mar 2016   •   13:00

O femeie de 37 de ani, originara din Constanta, si-a pierdut viata intr-un accident stupid pe o autostrada din Italia.

Sambata seara, Claudia Tolu (37 de ani) si sotul ei, Nello Alfonso Caputo (47 de ani) se intorceau acasa, in Valle d'Aosta, pe autostrada A26, cand o cearta violenta a izbucnit intre ei. Furios, barbatul si-a abandonat sotia pe marginea drumului si a plecat mai departe. Femeia a pornit in bezna pe banda de urgenta si a mers circa 20 de kilometri pana cand, la o curba, a fost secerata de o masina condusa de un barbat de 67 de ani din Alessandria. Cand ambulanta a ajuns la fata locului, in jurul orelor cinci dimineata, Claudia murise, scriu stirileprotv.ro.

Sotul ei, care ajunsese la destinatie, dar hotarase sa doarma in masina, a fost anuntat de tragedie dimineata de vecini. Cand a aflat vestea si de la politisti, a amenintat ca se sinucide si a fost internat in sectia de Psihiatrie a spitalului din Aosta.

Soferul sexagenar va fi judecat pentru ucidere din culpa, iar vaduvul, pentru complicitate. „Nu am putut face nimic ca sa o evit, mi-a aparut brusc in fata”, a declarat conducatorul auto.

Potrivit presei locale, romanca s-a mutat in Valle d’Aosta in 2006, cand s-a si casatorit cu Caputo. Ultima postare pe pagina ei de Facebook este dedicata sotului: „La multi ani sotului meu scump si adorabil Alfonso Caputo care azi implineste varsta de 47 de ani. La multi ani iubitule”, a scris ea, pe 8 martie. 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close