Antena 3 CNN Externe Diaspora Răzbunarea unei românce, în Spania: A spart o gelaterie în fiecare zi, timp de două luni, pentru a mânca înghețată

Răzbunarea unei românce, în Spania: A spart o gelaterie în fiecare zi, timp de două luni, pentru a mânca înghețată

O româncă din Spania a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe patronul care a concediat-o. După două luni însă poliţia a intrat pe fir.

Răzbunarea unei românce, în Spania: A spart o gelaterie în fiecare zi, timp de două luni, pentru a mânca înghețată
Sursa foto: Gettyimages | Lisay
de Ioana Mircea    |    11 Oct 2023   •   11:43

O româncă a fost arestată în Spania după ce a jefuit o gelaterie cunoscută din La Lonja, în fiecare zi, timp de două luni. Totul ar fi pornit după ce aceasta a fost concediată de către patronii localului.

Proprietarul gelateriei, Ricardo Falcone a declarat pentru publicația Ultima Hora că două femei, foste angajate, dintre care una româncă, au intrat în incintă atunci când locația era închisă, folosind o copie a cheii localului.

Citește și: Bărbat prins după ce a dat spargerea într-un post de poliție din Arad. A reușit să fure o geacă de serviciu

Se pare că femeile furau sume mici de bani și mâncau înghețată. Proprietarul estimează că, în cele două luni, prejudiciile se încadrează între 10.000 și 15.000 de euro.

După ce a văzut filmările, mai mulți angajați le-au așteptat pe cele două femei în vârstă de 23 de ani pentru a le prinde în fapt. Omul de afaceri a sunat la Poliția Națională, care a trimis o patrulă și le-a arestat pe cele două suspecte, potrivit ultimahora.es.

×
Subiecte în articol: Spania gelaterie
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close