Antena 3 Externe Diaspora Un român s-a plimbat două ore cu taxiul prin Torino, fără să aibă bani la el. Cum a reacționat șoferul?

Un român s-a plimbat două ore cu taxiul prin Torino, fără să aibă bani la el. Cum a reacționat șoferul?

de Alexandru Negrici    |    09 Aug 2021   •   17:12
Un român s-a plimbat două ore cu taxiul prin Torino, fără să aibă bani la el. Cum a reacționat șoferul?
Sursa foto: Getty

Un taximetrist din Torino a fost exasperat de un cetățean român care s-a urcat în taxi, s-a plimbat două ore prin tot orașul, iar la final i-a spus că de fapt nu are niciun ban la el, informează torinonews24.it.

Precum în celebra melodie "Taxi, du-mă unde vrei", românul în vârstă de 43 de ani s-a urcat în taxi, duminică, în jurul orei 18:30, fără o destinație fixă inițial.

Acesta a spus după un timp că trebuie să ajungă la un magazin alimentar din Piazza Sofia.

Odată ajuns la adresa indicată, românul i-a cerut șoferului de taxi să îl aștepte. Taximetrul l-a anunțat că are de achitat 25 de euro.

După 45 de minute, clientul s-a întors la mașină și i-a spus șoferului că trebuie șă ajungă rapid la un prieten din Cravero.

Taximetristul l-a dus la noua adresă, unde clientul i-a cerut șoferului să îl aștepte, nu înainte ca taximetristul să-l anunțe că are de plătit 86 de euro.

După aproximativ 2 ore, bărbatul s-a reîntors la taxi și a anunțat șoferul că trebuie să ajungă acasă, așa că cei doi au pornit la un nou drum, conform știridiaspora.ro.

Pe parcursul călătoriei, românul de 43 de ani i-a cerut șoferului de taxi să-i facă o reducere la suma totală.

În zona Stura Lazio, când taximetrul i-a spus că trebuie să achite 112 euro, clientul român a recunoscut că nu are bani la el.

În acel moment, șoferul de taxi a oprit mașina și a sunat la poliție. Bărbatul, cu numeroase dosare de poliție, a fost denunțat pentru înșelăciune.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close