Antena 3 CNN Externe O femeie riscă 21 de ani de închisoare și o amendă uriașă, după un scandal făcut într-un avion. Motivul pentru care și-a dat pantalonii jos

O femeie riscă 21 de ani de închisoare și o amendă uriașă, după un scandal făcut într-un avion. Motivul pentru care și-a dat pantalonii jos

O femeie din Philadelphia a fost pusă sub acuzare după ce a agresat fizic o stewardesă și a amenințat că omoară pasageri de la bordul unui avion Frontier Airlines.

O femeie riscă 21 de ani de închisoare și o amendă uriașă, după un scandal făcut într-un avion. Motivul pentru care și-a dat pantalonii jos
Sursa foto: Facebook I Julie Hartman
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2024   •   23:40

Evenimentul a avut loc pe 20 noiembrie 2023, în timpul zborului de la Orlando, Florida, spre Philadelphia.

În timp ce pilotul se pregătea să aterizeze, Dulce Huertas, o femeie de 60 de ani, s-a ridicat și a pretins că trebuie să meargă la toaletă.

Se pare că aceasta consumase anterior două cocktailuri cu alcool, iar când însoțitoarea de zbor i-a indicat să rămână pe scaun, pasagera s-a enervat și a început să o înjure.

Securitatea a fost chemată în momentul în care Dulce Huertas a continuat să înjure și să perturbe alți pasageri din jurul ei.

Citește și: Un român a fost prins în Ungaria când transporta o mașină în remorca unui autovehicul aflat pe o platformă. Imaginile au devenit virale

"Când avionul a ajuns la poartă, înainte ca ușile să fie deschise pentru ca pasagerii să iasă, femeia a început din nou să fie agresivă și i-a împins pe oameni din calea ei, îndreptându-se către ieșire”, se arată în plângerea depusă împotriva ei, potrivit USA Today.

Mai mult, la un moment dat aceasta și-a dat pantalonii jos, intenționând să urineze pe culoar, însă ulterior și-a pus la loc hainele pe ea.

Până să fie arestată, Huertas a continuat să țipe, să înjure și să amenințe cu moartea mai mulți pasageri.

Acum femeia a fost inculpată și riscă până la 21 de ani de închisoare și o amendă penală de 355.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: avion scandal Philadelphia
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close