Antena 3 CNN Externe Fiul viceprimarului oraşului moldovean Sîngera, împuşcat în picior de un membru al Partidului Comunist (VIDEO)

Fiul viceprimarului oraşului moldovean Sîngera, împuşcat în picior de un membru al Partidului Comunist (VIDEO)

Fiul viceprimarului oraşului moldovean Sîngera, împuşcat în picior de un membru al Partidului Comunist (VIDEO)
29 Iul 2009   •   18:47

Fiul viceprimarului oraşului moldovean Sîngera a fost împuscat în picior de un membru al Partidului Comunist. Tatăl bărbatului atacat este membru al Alianţei Moldova Nouă, partid de opoziţie. Într-un comunicat, comuniştii susţin că, "apartenenţa politică nu a contat în săvârşirea unei crime".

"O persoană neidentificată, însoţită de doi consilieri raionali din partea Partidului Comuniştilor (Vasile Bulgăr şi Dumitru Baciu), l-au lovit cu capul în faţă pe viceprimarului Sângera, Ştefan Bumbu. Acesta are acum o fractură. Ulterior, aceştia au tras un foc de armă şi l-au nimerit în picior pe Sergiu Bumbu, băiatul viceprimarului AMN, care are acum o rană la picior?, a declarat Leonid Bujor pentru Unimedia.

Mai multe incidente au fost semnalate pe parcursul zilei. Membrii Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte, citaţi de presa din Moldova, au descoperit că o persoană figurează de 52 de ori în listele de alegători, cu date diferite ale buletinului de identitate.

În plus, alegători din Chişinău au depistat pe adresa domiciliului lor persoane străine, dintre care unele chiar au votat. Şi trimişii speciali ai Antenei 3 la Chişinău au fost intimidaţi de poliţiştii moldoveni, chiar înainte de o transmisie în direct.


Votul din Republica Moldova se va încheia peste câteva ore. Secţiile de votare se vor închide la ora 21. Cinci minute mai târziu vor fi făcute publice primele estimări ale exit-poll-ului.

Rezultatele preliminare vor fi anunţate însă două ore mai târziu. În ziua scrutinului Vladimir Voronin a continuat acuzaţiile la adresa României şi a cerut oficialilor de la Bucureşti să renunţe la unionism şi naţionalism.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Republica Moldova
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close