Antena 3 CNN Externe O tânără româncă, care a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni, a fost împuşcată în cap de iubitul ei, pe insula Creta

O tânără româncă, care a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni, a fost împuşcată în cap de iubitul ei, pe insula Creta

O tânără româncă, în vârstă de 30 de ani, care a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni, a fost împuşcată în cap de iubitul ei, un cetăţean albanez, în casa lor din Heraklion, pe insula Creta.

O tânără româncă, care a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni, a fost împuşcată în cap de iubitul ei, pe insula Creta
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    18 Feb 2024   •   20:54

Tânăra româncă locuia împreună cu iubitul ei în zona Kaminia din Heraklion, pe insula grecească Creta. Potrivit vecinilor, tânăra lucra la un bar, iar în urmă cu câteva luni ar fi pierdut o sarcină.

În această dimineaţă, românca a fost împuşcată în cap chiar de iubitul ei şi a murit pe loc, potrivit publicaţiei Libertatea, care citează cretalive.gr.

Bărbatul ar fi fost cel care a sunat la numărul de urgenţă şi a cerut ajutorul medicilor şi al poliţiştilor. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei, dar şi un echipaj medical, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei de 30 de ani.

Vecinii ar fi auzit o ceartă între cei doi iubiţi înainte de împuşcătura fatală, în timp ce ucigaşul, care i-a aşteptat pe poliţişti pe scările din faţa blocului, a explicat că totul s-a întâmplat în timp ce se jucau cu pistolul, care avea siguranţa pusă.

Arma, găsită lângă trupul neînsufleţit al româncei, avea, aşa cum era de aştepta, nu avea siguranţa pusă. Astfel, suspectul albanez a fost reţinut de anchetatori şi, cel mai probabil, va fi pus sub acuzare pentru omor.

×
Subiecte în articol: Creta Heraklion
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close