Antena 3 CNN Externe Un copil de 11 ani a strâns peste 580.000 de euro, într-un singur an

Un copil de 11 ani a strâns peste 580.000 de euro, într-un singur an

Un băiat de 11 ani, din Marea Britanie, a dormit în aer liber timp de un an de zile, pentru a strânge bani pe care vrea să îi cheltuiască în scopuri de caritate, conform DailyMail.

Un copil de 11 ani a strâns peste 580.000 de euro, într-un singur an
Sursa foto: Twitter
de Alexandru Negrici    |    06 Iul 2021   •   21:54

Max Woosey, din Devon, a început să campeze în curtea din spatele casei unde locuiește, în martie anul trecut și a strâns peste 500.000 de lire sterline pentru organizația North Devon Hospice.

În ultima sa misiune de strângere de fonduri s-a dus prin preajma grădinii zoologice din Londra, încercând să inspire alți copii să „Boicoteze patul” și să strângă bani, la rândul lor.

Când a fost întrebat dacă intenționează vreodată să înceapă să doarmă din nou în camera sa, Max a spus: „Niciodată!”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel mic a fost întrebat după aceea dacă părinții lui au luat în calcul închirierea dormitorului său, la care a răspuns: „Părinții mei au avut ideea asta în spirit de glumă, dar este o idee strălucită, nu voi mai folosi camera, așa că de ce nu”.

În martie, 1.000 de copii au participat la o tabără, condusă de Max, unde au participat copii din toată America de Nord, chiar și din Singapore.

Banii au fost donați către North Devon Hospice, care a ajutat familia lui Max să aibă grijă de vecinul lor Rick - omul care i-a dăruit cortul lui Max - înainte de a muri în februarie 2020.

Școlarul a început să campeze la începutul primului lockdown și a recunoscut că uneori a dormit „în lacrimi, pentru că toate echipamentele erau ude”. Cel mic a trecut prin șapte corturi în total.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close