Violată de poliţişti pentru că a participat la protestele din Republica Moldova (VIDEO)

23 Apr 2009   •   18:15
Violată de poliţişti pentru că a participat la protestele din Republica Moldova (VIDEO) proteste

Noi victime ale protestelor din Republica Moldova. O fată reţinută de autorităţile moldovene în timpul protestelor violente din 7 aprilie a declarat avocatului său că a fost violată de poliţişti.

Tânăra a petrecut două zile în arestul poliţiei, timp în care a fost abuzată sexual, susţine avocatul acesteia.

Avocatul Ştefan Matei a declarat pentru Jurnal TV că printre fetele care au fost reţinute în timpul protestelor sunt destul de multe care au fost abuzate sexual chiar în comisariatele de poliţie. Potrivit avocatului, fata a fost violată la comisariaul de poliţie al sectorului Buiucani.

?Domnişoara mi-a spus că a fost abuzată sexual. Mi-a spus că a fost ţinută de doi bărbaţi, în timp ce al treilea şi-a bătut joc de ea. Am fost la medic, am controlat-o. Acum fata merge la consultaţii de psihologie şi aşteptam rezultatele?, a spus avocatul.

?La dosar este anexat şi certificatul de abuzare sexuală. Dosarul este in proces de examinare. Fata ne-a spus şi numărul de înmatriculare al maşinii cu care a fost răpită. Ea a fost luată pe data de 6 aprilie, seara, de pe stradă şi pe 8 a fost eliberată?, a adăugat Ştefan Matei.

Victima nu a vrut să vorbească cu presa din Republica Moldova. Tânăra se teme pentru propria viaţă.


Antena3.ro

Alegeri 2020
Parteneri
x close