Antena 3 CNN High Tech Adio iPhone 5, frenezia zvonurilor pre-lansare se concentrează acum pe Samsung Galaxy S4

Adio iPhone 5, frenezia zvonurilor pre-lansare se concentrează acum pe Samsung Galaxy S4

Adio iPhone 5, frenezia zvonurilor pre-lansare se concentrează acum pe Samsung Galaxy S4
Sursa foto: Foto: androidauthority.com
de N.B.    |    23 Ian 2013   •   14:12

Samsung Galaxy S4 este cel mai anticipat smartphone al momentului, fiind dispozitivul a cărui lansare se apropie cu paşi repezi. În ciuda politicii sud-coreenilor de la Samsung de a nu dezvălui niciun aspect al produsului ce va fi scos pe piaţă, un student din Hong Kong a publicat o fotografie a telefonului pe Picasa.

Aşa cum este de aşteptat pentru o piaţa atât de dinamică şi animată, cum este cea a smartphone-urilor în ultimii ani, orice produs important este anticipat, analizat şi ante-pronunţat un succes sau un eşec cu mult înainte de a se cunoaşte detaliile oficiale. Samsung Galaxy S4 nu face excepţie.



Fotografia publicată de sutdentul din Hong Kong în luna decembrie este intitulată "Galaxy S IV GT-I900 Product Image" ceea ce înseamnă că poate fi o imagine de prezentare în interiorul companiei şi nu neapărat o idee corectă pentru produsul care va ajunge pe piaţă.

Conform Geeky Gadgets, în ceea ce priveşte dotările viitorului membru al gamei principale de la Samsung, Galaxy S4 este zvonit să fie livrat cu un display HD de 4,99 inchi, Super AMOLED, cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli.

Este de aşteptat ca Samsung să îl doteze cu cel mai nou procesor la care lucrează, Exynos Octa 5, 8-core, cu o viteză de 1,8 GHz. Se anticipează că S4 va avea o cameră principală de 13 megapixeli şi o cameră secundară de 2 megapixeli pe faţă. Nu au apărut încă informaţii despre capacitatea de stocare, dar nu este greşit să ne aşteptăm la variante de 16, 32 sau 64 de GB.

Cel mai probabil că Samsung nu va da foarte multe detalii în luna februarie la Mobile World Congress, în Barcelona, însă luna martie, când va avea loc Samsung Unpacked, ar putea aduce informaţii noi despre Galaxy S4. Telefonul ar putea fi lansat la sfârşitul lunii aprilie.

×
Subiecte în articol: Samsung iphone 5
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close