Antena 3 High Tech "Big Brother" te priveşte! Facebook ştie tot ce faci chiar şi după ce ai ieşit din reţea

"Big Brother" te priveşte! Facebook ştie tot ce faci chiar şi după ce ai ieşit din reţea

de O.P.    |    27 Sep 2011   •   08:43
"Big Brother" te priveşte! Facebook ştie tot ce faci chiar şi după ce ai ieşit din reţea
Sursa foto: Foto: worldit.com

Ţi-ai pus pe contul de Facebook noile poze din vacanţă, ai mai schimbat ceva mesaje cu prietenii tăi, ai verificat ultimele ştiri de pe Wall, iar apoi ai dat "log out". Credeai că ai terminat cu Facebook-ul pentru ziua respectivă? Te-ai înşelat.

Dacă ai dat "log out" iar apoi ai intrat pe site-urile dedicate adulţilor, Facebook-ul înregistrează toate aceste date. Cu toate că acest lucru este nesemnificativ pentru persoanele "mici", la nivel macro se schimbă problema. Facebook îţi urmăreşte activităţile cu ajutorul cookie-urilor, care rămân active chiar şi după ce ţi-ai închis contul, scrie un programator foarte cunoscut din SUA, Nik Cubrilovic.

El le recomandă utilizatorilor să îşi şteargă cookie-urile cu opţiunile din browsere sau să adauge în AdBlock următoarele opţiuni:

facebook.com^$domain=~facebook.com ~facebook.net|~fbcdn.com|~fbcdn.net
facebook.net^$domain=~facebook.com|~facebook.net|~fbcdn.com|~fbcdn.net
fbcdn.com^$domain=~facebook.com|~facebook.net|~fbcdn.com|~fbcdn.net
fbcdn.net^$domain=~facebook.com|~facebook.net|~fbcdn.com|~fbcdn.net

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close