Antena 3 CNN High Tech Samsung Galaxy Note II N7100 – Un telefon mare sau o tabletă mică?

Samsung Galaxy Note II N7100 – Un telefon mare sau o tabletă mică?

Samsung Galaxy Note II N7100 – Un telefon mare sau o tabletă mică?
de N.B.    |    28 Ian 2013   •   17:13

Samsung Galaxy Note a fost un concept unic pe piaţa gadget-urilor şi smartphone-urilor, combinaţia dintre telefon şi tabletă a fost atât de populară încât compania sud-coreeană a decis să lanseze un al doilea model la mai puţin de un an de la introducerea pe piaţă a primului.

Având în vedere predecesorul său, Samsung Galaxy Note II avea nevoie să impresioneze prin dotări, putere de calcul şi aplicaţii care să justifice dimensiunile ce îi fac pe mulţi să strâmbe din nas când se gândesc la telefoanele poreclite în publicaţiile internaţionale "phablet".

Deşi designul seamănă cu un Samsung Galaxy III, asemănările se opresc acolo. EuroGsm a realizat o recenzie a dispozitivului prin care demonstrează că Galaxy Note II se află în propria ligă.

"Salutăm atacul Samsung la adresa smartphone-urilor prin Note II, un telefon pentru care cuvântul «complet» nu mai are nicio valoare, acesta fiind mai mult decât un Galaxy S III dospit şi cu pix, şi aşteptăm cu nerăbdare ca să apară si concurenţa în ecuaţie, să nu lase această piaţă de nişă neexploatată", scriu experţii de la EuroGsm.

Citeşte recenzia realizată de PhoneGeeks şi vezi mai multe detalii pe EuroGsm.


×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close