Antena 3 CNN High Tech Twitter şi Instagram au pornit războiul filtrelor de culoare pentru fotografii

Twitter şi Instagram au pornit războiul filtrelor de culoare pentru fotografii

Twitter şi Instagram au pornit războiul filtrelor de culoare pentru fotografii
de N.B.    |    11 Dec 2012   •   14:25

La doar câteva zile după ce Instagram a anunţat că nu va mai permite ca fotografiile editate cu acea aplicaţie să fie incluse în mesajele postate pe Twitter, reţeaua de socializare a anunţat introducerea unui serviciu integrat care face, în mare parte, ceea ce era realizat cu Instagram.

Conform Reuters, colaborarea Twitter - Instagram avea zilele numărate încă din momentul în care Facebook, cel mai puternic rival de pe piaţa reţelelor de socializare, a cumpărat Instagram pentru 715 milioane de dolari.

Introducerea noului serviciu, deşi nu reprezintă o schimbare radicală din punctul de vedere al experienţei utilizatorilor pe Twitter, este un gest simbolic cu greutate. Site-ul de microblogging anunţându-şi intenţiile serioase de a contesta dominaţia Facebook.



Photo-sharing, serviciul de împărtăşit fotografii pe reţelele de socializare, este unul dintre cele mai importante servicii oferite de acestea, chiar Mark Zuckerberg a demonstrat-o când a oferit un miliard de dolar pentru Instagram.

Noul serviciu Twitter este realizat cu ajutorul companiei Aviary din New York, companie care a mai colaborat cu Flickr, şi este disponibil atât pentru dispozitivele care rulează Android cât şi pentru cele iOS.

×
Subiecte în articol: Twitter fotografii
Parteneri
Horoscop rune 12-18 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close