Antena 3 CNN High Tech Utilizatorii de iPhone 5, cei mai mari consumatori de date în Europa

Utilizatorii de iPhone 5, cei mai mari consumatori de date în Europa

Utilizatorii de iPhone 5, cei mai mari consumatori de date în Europa
Sursa foto: Foto: cnet.com
de N.B.    |    14 Ian 2013   •   17:31

Utilizatorii de iPhone 5 au un trafic de date de patru ori mai mare decât cei care încă folosesc telefoane mai vechi de la Apple, cum ar fi iPhone 3G, arată un studiu citat de Reuters.

Compania de analiză Arieso a examinat peste un milion de utilizatori de smartphone din reţelele 3G din Europa pe o perioadă de 24 de ore pentru a înţelege modul europenii folosesc reţelele mobile de date.

S-a descoperit că noile smartphone-uri, tablete şi dispozitive care se află între cele două categorii în ceea ce priveşte dimensiunea display-ului şi capacitatea de procesare, cresc cererea pentru transfer de date, punând presiune tot mai mare pe reţelele 3G.

Studiul a descoperit că un utilizator de iPhone 5 are cu 50% mai mult transfer de date zilnic faţă de un utilizator iPhone 4S, "campionul" de anul trecut.

Traficul mobil către reţelele sociale a crescut, de asemenea, faţă de anul trecut, devenind a şasea parte din totalul transferului de date din reţelele 3G, în urcare faţă de anul trecut când reprezenta o şeptime din total.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close