Antena 3 CNN High Tech Yahoo, obligată să plătească despăgubiri de 2,7 miliarde de dolari

Yahoo, obligată să plătească despăgubiri de 2,7 miliarde de dolari

Yahoo, obligată să plătească despăgubiri de 2,7 miliarde de dolari
de N.B.    |    03 Dec 2012   •   15:00

Un tribunal mexican a ordonat companiei Yahoo să plătească despăgubiri de 2,7 miliarde de dolari în cadrul unui proces ce priveşte un proiect de listare a numerelor de teleofn, similar Paginilor Aurii, informează ITProPortal.

Dată în judecată de Worldwide Directories SA de CV şi Ideas Interactivas SA de CV, compania Yahoo a suferit o înfrângere grea şi ar avea de achitat o despăgubire record.

Disputa are la bază colaborarea din anul 2003, când Yahoo Mexic şi Ideas Interactivas au ajuns la o înţelegere pentru a lansa un serviciu similar Paginilor Aurii şi listarea numerelor de telefoane ale diverselor afaceri din Mexis.

"Reclamanţii susţin că a fost încălcat contractul, promisiunea şi s-au înregistrat o serie de pierderi substanţiale de profit din cauza acestora", comunică Yahoo în cadrul unei declaraţii publice.

Reprezentanţii gigantului IT susţin că acuzaţiile sunt nefondate şi vor face apel pe toate căile legale pentru a întoarce această decizie a Tribunalului Civil din Ciudad de Mexico.

×
Subiecte în articol: yahoo proces despagubiri Mexic
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close