Antena 3 CNN International News Numai gura e de ea: o femeie a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gură din lume

Numai gura e de ea: o femeie a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gură din lume

Samantha Ramsdell are 31 de ani și este cunoscută drept femeia cu cea mai mare gură din lume. Tânăra face senzație pe TikTok cu filmările sale.

Numai gura e de ea: o femeie a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare gură din lume
Sursa foto: Facebook/World News
de Alexandra Ionescu    |    02 Aug 2021   •   14:41

Samantha Ramsdell are 30 de ani și trăiește în Connecticut. Femeia s-a înscris pe platforma TikTok pentru a cânta și a interpreta diverse roluri, însă a descoperit că a atras mult mai multă atenție cu altceva: dimensiunea gurii sale.

Ea susține că are ”cea mai mare gură din lume” și această trăsătură a făcut-o faimoasă pe rețelele sociale.

A devenit o senzație virală datorită gurii sale enorme și câștigă aproximativ 15.000 de euro de pe urma unui clip postat.

Aceasta a strâns peste 1.7 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, după ce a postat pe internet un videoclip în care le arată acestora cât de multă mâncare poate să introducă în gură.

Ba chiar le-a arătat acestora și cum reușește să mănânce imediat o porție întreagă de cartofi prăjiți de la un lanț celebru de fast-food.

Gura Samanthei măsoară 6,56 de centimetri

Dimensiunea crește atunci când femeia râde. În asemenea situații, cavitatea bucală ajunge la dimensiunea de peste 10 centimetri.

Dar Samantha nu a fost întotdeauna mândră de cadoul pe care i l-a oferit natura. În copilărie ea a suferit din cauza celor care râdeau de gura ei mare. 

„Este superputerea mea. Este lucrul care mă face unică şi specială.Toţi oamenii ar trebui să aprecieze ceea ce îi face diferiţi”, a precizat Samantha.”

Ea speră să aibă într-o zi propriul spectacol, folosindu-şi umorul, inteligenţa şi calităţile vocale de cântăreaţă.

 

×
Subiecte în articol: Cartea Recordurilor gura viral

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close