Antena 3 CNN International News Mike Tyson vinde bomboane pe bază de marijuana în formă de ureche

Mike Tyson vinde bomboane pe bază de marijuana în formă de ureche

La mai bine de două decenii după ce Mike Tyson a mușcat o bucată din urechea lui Evander Holyfield, în lupta WBA Heavyweight Championship din 1997, legendarul boxer a lansat bomboane pe bază de marijuana în formă de ureche.

Mike Tyson vinde bomboane pe bază de marijuana în formă de ureche
Sursa foto: Twitter/ CNN
de Cerasela Stafie    |    20 Mar 2022   •   13:34

Produsul se numește ”Mike Bites” și este un omagiu pentru cel mai cunoscut moment din cariera lui Tyson. Holyfield, de patru ori campion mondial la categoria grea, singurul din istorie care a reușit această performanță, l-a învins pe Tyson la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas, în 1996.

În anul următor, în timpul revanșei lor, care era foarte așteptată, Tyson a mușcat o mică secțiune din urechea lui Holyfield și a scuipat-o pe pânză. A fost descalificat imediat . Incidentul sângeros a marcat revanșa drept una dintre cele mai bizare lupte din istoria boxului.

Tyson, care a fost cel mai tânăr boxer care a câștigat vreodată un titlu la categoria grea, a lansat mai multe proiecte legate de canabis în ultimii ani. Tyson 2.0, compania producătoare ”Mike Bites”, se descrie ca ”o companie de canabis de primă clasă fondată de boxerul, antreprenorul și legendarul Mike Tyson”. În 2021, compania și-a extins vânzările la peste 100 de locații din California.

Pe Twitter, Tyson însuși a garantat că ”aceste urechi chiar au un gust bun!”

Fostul campion la categoria grea și-a recunoscut mereu relația puternică cu canabisul. În 2019,  el afirma că investește 40.000 de dolari pe lună la ferma sa de canabis de 40 de acri. Tyson a deschis ferma în 2018, după ce California a legalizat consumul recreaţional de marijuana.

”Când Mike era în floare, a folosit canabis pentru a-și relaxa corpul și a-și concentra mintea”, se arată pe site-ul al Tyson 2.0

Tyson și Holyfield s-au împăcat după incidentul ”Bite Fight”. Cei doi au apărut împreună într-o reclamă amuzantă, iar în 2014, Tyson a ținut discursul pentru introducerea lui Holyfield în Nevada Boxing Hall of Fame

×
Subiecte în articol: Mike Tyson bomboane marijuana ureche
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close