Antena 3 CNN Life A murit Nick Kamen. Cântărețul britanic a devenit celebru cu piesa ”I Promised Myself”

A murit Nick Kamen. Cântărețul britanic a devenit celebru cu piesa ”I Promised Myself”

Fostul model şi cântăreţ britanic Nick Kamen, cunoscut pentru piesa "I Promised Myself", a murit, marţi noapte, la vârsta de 59 de ani, după o boală îndelungată.

A murit Nick Kamen. Cântărețul britanic a devenit celebru cu piesa ”I Promised Myself”
Sursa foto: Twitter/ Madonna
de Mia Lungu    |    06 Mai 2021   •   11:02

Fostul model, pe numele său adevărat Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut în 1985, după ce a apărut într-o reclamă la marca de jeans Levi's 501, în care era văzut într-o spălătorie, purtând doar boxeri, în timp ce mai multe femei îl urmăreau cu privirile. Vestea tristă a fost confirmată pentru BBC un prieten al familiei.

Reclama, pe acordurile piesei "I Heard It Through The Grapevine" a lui Marvin Gaye, a contribuit la creşterea vânzărilor mărcii şi l-a propulsat pe Kamen la rangul de "sex simbol", fapt ce a atras atenţia divei pop Madonna.

Cu piesa "Each Time You Break My Heart" compusă de Madonna, Nick Kamen a ajuns pe locul 5 în topul muzical din Marea Britanie şi s-a clasat pe primul loc în topurile din Austria şi Suedia cu hitul "I Promised Myself" din 1990.

Ştirea decesului său a suscitat emoţie în lumea muzicii, John Taylor, de la Duran Duran, asigurând că modelul a fost "unul dintre cei mai amabili şi mai afectuoşi bărbaţi" pe care i-a cunoscut vreodată.

×
Subiecte în articol: Nick Kamen
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close