Antena 3 CNN Life Un afacerist român oferă 10.000 de euro oricui îi poate confirma că Elon Musk a fost la Bran în weekend

Un afacerist român oferă 10.000 de euro oricui îi poate confirma că Elon Musk a fost la Bran în weekend

Un afacerist român, fost consilier în Guvernul României, afirmă că oferă o recompensă de 10.000 de euro oricui îi poate confirma că miliardarul Elon Musk a fost la Bran în acest weekend.

Un afacerist român oferă 10.000 de euro oricui îi poate confirma că Elon Musk a fost la Bran în weekend
de Mia Lungu    |    31 Oct 2022   •   11:44

Potrivit unei postări pe care a făcut-o pe TikTok, Sorin Constantinescu, afacerist și fost consilier în Guvernul României, Elon Musk nu a venit în România.

Mai mult decât atât, fostul consilier guvernamental afirmă că oferă o recompensă de 10.000 de euro dacă oricine îi poate confirma că afaceristul a fost la Bran.

"Au înnnebunit TikTok-ul, internetul, televiziunile, ziarele cu povestea cu Elon Musk, care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi. Cash", a spus Sorin Constantinescu, conform bizbrașov.

Cine a participat la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Lista de invitaţi, care potrivit informaţiilor apărute în presă, ar fi conţinut iniţial cam 200 de persoane importante, inclusiv Elon Musk şi Angelina Jolie. Cei doi nu au fost văzuți, însă, nicăieri. Şi conform celor mai noi informaţii, la petrecere ar fi participat doar vreo 140 de persoane.

Referitor la cine a organizat această petrecere, s-a spus ba că Elon Musk, ba că un alt miliardar fondator al PayPal. Ba chiar s-a spus că a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Ken Howery, co-fondator al PayPal, alturi de Elon Musk şi fost ambasador al Statelor Unite în Suedia în 2019 și 2021, în timpul mandatului de președinte al lui Donald Trump. Ken Howery este născut pe 4 noiembrie.

Acum, iată-i pe câţiva dintre cei mai de seamă invitaţi, pe care i-am văzut la petrecerea la Castelul Bran.

- Peter Thiel, fondatorul PayPal, avere 7 miliarde dolari

- Matt Danzeisen, soţul lui Peter Thiel

- Sergey Brin, fondatorul Google

- Steve Jurvetson, fondator Hotmail, în prezent în board-ul Space X

- Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund

- Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google

- Elle Macpherson, actriţă

- Julia Sandstrom, actriţă şi DJ,

- Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA

Castelul Bran a devenit unul dintre cele mai cunoscute şi emblematice locuri din România, după ce a fost lansată în 1992 ecranizarea romanului Dracula, scris de Bram Stoker, a cărui acţiune se petrece în Transilvania. Filmul a fost regizat de celebrul Francis Ford Coppola.

În prezent, Castelul Bran este deţinut de arhiducele Dominic de Habsburg, fiul Principesei Ilieana a României şi nepotul Regelui Ferdinand I și al Reginei Maria.

×
Subiecte în articol: afacerist roman Elon Musk Bran
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close