Antena 3 CNN Life Alimentele pe care le poți mânca fără să te îngrași. Sigur nu te așteptai la asta

Alimentele pe care le poți mânca fără să te îngrași. Sigur nu te așteptai la asta

Alimentele pe care le poți mânca fără să te îngrași. Sigur nu te așteptai la asta
06 Iul 2018   •   23:24

Pentru multe femei este o adevărată provocare să nu mănânce nimic înainte de culcare. Toate am auzit povestea cum că dacă mâncăm tarziu ne dăm sistemul digestiv peste cap și ne îngrășăm.

Iată ce putem mânca seara fără să ne îngrășăm.

Cerealele integrale 100% naturale, fără adaos de zahăr sau fructe, sunt un snack perfect în miez de noapte, iar dacă adaugi și puțin lapte cald, clar vei adormi mâncând!

Ovăzul nu este doar pentru micul dejun. El te poate ajuta și să ai un somn mai bun. Asemenea altor cereale integrale, ovăzul este un carbohidrat complex care va fi digerat mai greu, asta însemnând că te vei simți plină pentru mai mult timp.

Cocos – grăsimile sănătoase pe care acest fruct le conține îți vor potoli foamea și nu îți vor dăuna nivelului de zahăr din organism. Consumă o lingură de unt sau ulei de cocos înainte de culcare.

Bananele sunt o altă sursă de potasiu și magneziu. Aceste două elemente merg de minune împreună și te vor ajuta să adormi mult mai ușor.

Cireșele au fost dovedite ca pot îmbunătăți și lungi durata somnului. Poti consuma o porție mică de cireșe sau poți bea un pahar de suc natural din cireșe.

Măsline – grăsimile mono-nesaturate din măsline vor induce starea de sațietate, iar tu te vei putea culca liniștită. Între 4-7 măsline ar trebui să fie de ajuns pentru o gustare nocturnă.

Broccoli – Poate nu sună ca idealul tău de snack, dar trebuie să îți devină prieten bun în lupta cu somnul. Este recomandată o porție modestă însă, deoarece fibrele insolubile pe care această legumă le conține pot dăuna stomacului în timpul nopții.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: alimente dieta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close