Antena 3 CNN Life Detaliul dezgustător pentru care ar trebui să spălăm întotdeauna hainele noi înainte de a le purta. Mărturia angajatei unui magazin de îmbrăcăminte

Detaliul dezgustător pentru care ar trebui să spălăm întotdeauna hainele noi înainte de a le purta. Mărturia angajatei unui magazin de îmbrăcăminte

O angajată a unui magazin dezvăluie un detaliu neștiut pentru care clienții ar trebui să spele întotdeauna hainele noi înainte de a începe să le poarte. Tânăra a transmis avertismentul prin intermediul unui clip postat pe TikTok.

Detaliul dezgustător pentru care ar trebui să spălăm întotdeauna hainele noi înainte de a le purta. Mărturia angajatei unui magazin de îmbrăcăminte
de Gabriel Dano    |    27 Iul 2022   •   19:40

Vloggerița a dezvăluit că atunci când lucra la un magazin de îmbrăcăminte exista o practică total neigienică, pe care o considera încă de pe atunci „îngrozitoare”. Este vorba de ceva ce obișnuiau să facă aproape toți colegii săi Deși nu este sigură dacă este o „practică obișnuită” în majoritatea magazinelor de haine sau doar unde a lucrat ea, internauta a considerat că e important ca toată lumea să știe.

„Nu aveam voie să purtăm haine de la alte mărci sau alte magazine. Managerul te aprecia mai ales dacă purtai lucruri din noua colecție”, a dezvăluit ea. Cu toate acestea, majoritatea colegilor săi nu luat în calcul să-și cheltuiască propriii bani pentru a achiziționa haine din magazinul în care lucrau. Soluția lor a fost să ia articole din rafturi, să le poarte în timpul orelor de program, apoi să le reeticheteze și să le pună apoi la vânzare la finalul schimbului", a spus aceasta, potrivit Yahoo Finance.

„Muncești toată ziua. Transpiri”, a explicat ea. „Întotdeauna mi s-a părut dezgustător ce făceau colegii mei. Deci, acesta e sfatul meu pentru voi: Spălați hainele după ce le-ați cumpărat!”

Cei care au urmărit mărturisirea vloggeriței pe Tik Tok au avut diverse reacții:

„Magazinul pentru care am lucrat călca hainele cu aburi înainte de a le pune înapoi. Ceea ce este frumos”, a spus un utilizator.

„Clientul a cerut mărimea pe care o purtam, am „verificat” în spate doar pentru a schimba o mărime mai mare pentru mine, astfel încât să o poată încerca pe a mea fără să știe ea”, a adăugat un altul.

„De aceea spăl fiecare haină după cumpărare, chiar și jachetele și șosetele - îmi oferă liniște sufletească”, a spus un alt TikToker.

„Și în magazinul în care lucram eu se întâmpla asta. Și da, era foarte stresant, de asemenea, să alegi rapid ceva de îmbrăcat înainte de deschidere!” a comentat o altă persoană.

„Nu am purtat niciodată ceva ce am cumpărat fără să-l spăl mai întâi. Sunt surprins că nu face toată lumea asta”, a conchis un utilizator.

@octagonglasses or maybe our store was really weird lol #clothingstore #washyourclothes #clothes #clothing #psa #storesecrets ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

×
Subiecte în articol: haine magazin
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cine este Marina Pandarof, blonda care i-a făcut lui Coldea intrarea în lumea arabă
x close